Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη επιβεβαίωση για την παρουσίαση των Samsung Galaxy S22 τον Φεβρουάριο (video)

Η ώρα της αποκάλυψης για τα νέα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S22 πλησιάζει και η Samsung ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube και το πρώτο σχετικό video. Προς το παρόν δεν υπάρχει αναφορά σε ημερομηνία και ώρα, ωστόσο οι πληροφορίες για τις 8 του επόμενου μήνα δείχνουν να επιβεβαιώνονται από πολλαπλές πηγές της αγοράς. Ο πρόεδρος του τομέα της κινητής ανακοίνωσε μέσω του Samsung Blog πως τον Φεβρουάριο έρχεται το νέο Unpacked event, ενώ άφησε και πολλές υποσχέσεις για το Samsung Galaxy S22 Ultra, το οποίο αναφέρει πως θα μπορεί να προσφέρει τις πιο σημαντικές εμπειρίες που έχει προσφέρει ποτέ ένα Samsung Galaxy. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αλλά οι πληροφορίες αρχίζουν πλέον να εμφανίζονται και επίσημα. Οπότε, υπομονή.



Σε ό,τι αφορά τώρα τα chipset που θα έχουν ανά περιοχή, έχουμε μια αποκάλυψη που δείχνει πως θα κυκλοφορήσουν οι νέες συσκευές ανά περιοχή. Δείτε παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*